Compactstation vervangen zonder stroomonderbreking

De Scope Scholengemeenschap in Alphen aan den Rijn had een bestaand compactstation van 630 kVA dat door een uitbreiding van het scholencomplex niet meer toereikend was. Wij hebben het 630 kVA transformatorstation vervangen voor een nieuw transformatorstation van 1.000 kVA. Voor deze klant hebben wij ook de volledige coördinatie opgepakt met de netbeheerder.


Geen stroomonderbreking 


Om overlast te voorkomen voor de scholengemeenschap door stroomonderbreking hebben wij in goed overleg met Liander en de LS-installateur de transformatorstations parallel in bedrijf gezet. Hierdoor heeft de LS-installateur de LS-aansluitingen één voor één kunnen overzetten naar het nieuwe transformatorstation.  


Transformatorstation hergebruiken 


Het oude transformatorstation hebben wij verwijderd en getransporteerd naar onze opslaglocatie. Bij DBT-Energie vinden wij het belangrijk dat gebruikte transformatorstations welke in goede staat zijn hergebruikt kunnen worden i.v.m. een duurzaam karakter. Zoekt u een gebruikt transformatorstation? Neem dan snel contact met ons op. 

Meer weten over de gebruikte technieken van dit project?

Neem contact met ons op