GROEN, GROENER, GROENST: Een nieuwe stap naar duurzame laadstations

Met de groeiende populariteit van elektrische voertuigen, neemt de behoefte aan snellere en efficiëntere laadinfrastructuur toe. Als leverancier van transformatorstations voor laadnetwerken hebben wij bijgedragen aan deze groei en zijn we trots om te blij

Uitbreiding snelladers

Een van de recente ontwikkelingen waar we bijzonder trots op zijn, is ons groen gekleurd transformatorstation. Dit station is geïnstalleerd op het terrein van Van der Valk Hotel Wolvega Exploitatie B.V. voor een wereldwijde leverancier van elektrische voertuigen en zal worden gebruikt om hun eigen snellaadnetwerk uit te breiden.


Het station is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Hoewel onze behuizingen meestal worden aangeboden in Antraciet Grijs, hebben we besloten om dit specifieke station in de kleur Dennengroen te spuiten om het beter af te stemmen op de omgeving. Deze kleur geeft het station niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar gaat ook nog beter op in de omgeving dan de standaard grijze kleur. Het is een gratis optie die beschikbaar is voor al onze klanten.


Met de installatie van dit groene station zetten we een nieuwe stap naar duurzame laadstations. Naast ons groen gekleurde station, bieden we ook een reeks speciaal ontworpen transformatorstations voor laadstations voor vrachtwagens. Deze stations zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de transportsector en zijn ontworpen om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar elektrische vrachtwagens.


Bij ons gaat duurzaamheid hand in hand met efficiëntie. Onze transformatorstations zijn ontworpen om de meest effectieve en efficiënte oplossingen te bieden voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring in deze industrie hebben we geleerd hoe we de juiste stations kunnen ontwerpen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en hun gebruikers.


Onze transformatorstations zijn niet alleen efficiënt, maar ook betrouwbaar en veilig. We hechten veel belang aan de veiligheid van onze stations en zorgen ervoor dat elk station voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.


Als leverancier van transformatorstations voor laadnetwerken hebben we al op meer dan 13 locaties soortgelijke installaties verzorgd en we blijven groeien en innoveren om te voldoen aan de groeiende vraag naar efficiënte en duurzame laadstations.


Wilt u meer weten over onze groene stations of onze andere producten en diensten? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste transformatorstation voor uw specifieke behoeften.


Aangeboden installatie:

Betonbau UK-2200-4L

PROTRAFO 2.000 kVA transformator 10.750V (10.75kV) 

3.200A vermogensautomaat 

7x NH03 630A afgaande velden 


Meer weten over de gebruikte technieken van dit project?

Neem contact op.