Volledige energievoorziening voor Droompark Enkhuizer Strand gerealiseerd

Voor onze klant Droomparken hebben wij de volledige energievoorziening op middenspanningsniveau gerealiseerd, voor een nieuw te realiseren vakantiepark op het Enkhuizer strand. Onze engineer heeft samen met de LS-installateur en technisch adviseur van Droomparken een ontwerp gemaakt, bestaande uit een inkoopstation 2MVA, twee compact transformatorstations (630 kVA en 1.000 kVA) en de verbinding tussen de stations; in totaal ca. 300M tracĂ©.   


Tweedehands transformatorstations 


Droomparken had de voorkeur voor het toepassen van gebruikte transformatorstations. Wij hebben deze uitgebreid getest om te zien of de componenten nog in perfecte staat waren. Wij hebben zoveel vertrouwen in deze stations, dat wij ook de wettelijke verplichte installatieverantwoordelijk, onderhoud en beheer doen voor de gehele energievoorziening van het vakantiepark op middenspanningsniveau. 


Civiele werkzaamheden 


Het civiele werk voor de verbinding is ook volledig uitgevoerd door DBT Energie. Hierbij hebben wijop verzoek van de klant, een persriool geleverd en meegelegd in het tracĂ©.  

Meer weten over de gebruikte technieken van dit project?

Neem contact met ons op